Changing Life Hub: méér dan een sportschool in Amsterdam Noord

 

Zeven redenen waarom ook jij de pont gaat nemen richting dé sportschool in Amsterdam Noord

Amsterdam kenmerkt zich door de vele en diverse gyms, maar wat maakt de Hub nu zo speciaal? Hieronder zeven redenen waarom iedereen uit Amsterdam de overstap moet maken naar de Changing Life Hub, omdat het geen typische sportschool is.

 

1. Alles is bij de hand
Er staat een oefening in je schema, maar dat apparaat of die tool is helaas niet aanwezig in jouw gym. En nu? Daar heb je in de Hub geen last van, want dat is namelijk geen gewone sportschool in Amsterdam. De Hub is speciaal opgesteld voor Personal Body Plan members die op een efficiënte manier willen trainen. Alles is nieuw en schoon en zo opgesteld dat je niet kris kras door de hele gym hoeft te lopen voor jouw training, want #nocardio.

 

2. Iedereen begrijpt elkaar
Omdat iedereen bezig is met de pijler training en het persoonlijke trainingsschema van Personal Body Plan, hoef je niet bang te zijn dat iemand vreemd opkijkt als jij met je foamroller door de gym cruised. De foamroller is namelijk voor niemand hier een onbekende. Ontmoet gelijkgestemden en deel bijvoorbeeld elkaars favoriete ontbijttaart recept met elkaar, of de frustraties over die ene zware oefening.

 

3. Krachttraining is eng! No way… 
Word je als dame nog wel eens vreemd aangekeken wanneer jij je tussen de gespierde, gebruinde en getatoeëerde mannen in het krachthonk begeeft en vind je het als man stiekem ook best wel spannend om voor het eerst te gaan deadliften en plaats te nemen op het bench press bankje? In de Hub zijn man, vrouw, jong en oud, sixpack of onepack allemaal tussen, naast en door elkaar met gewichten bezig. Je bent dus niet de enige en niemand zal je vreemd aankijken. Plus, onze Personal Body Trainers weten precies hoe ze jou het beste kunnen helpen bij jouw training, dus roep gerust als je iets niet helemaal begrijpt. Sublieme begeleiding is in de Hub vanzelfsprekend!

 

4. Zeven dagen gratis trainen
Heb je aan één gratis proefles niet genoeg om echt te weten of die ene sportschool in Amsterdam Noord degene is die bij je past? Dat is in de Hub geen probleem, want je kan lekker zeven dagen gratis komen trainen. Maak kennis met de gym, de trainers, de Kitchen + Bar, de Store, de Lounge etc. Ontdek, proef, ruik, probeer, lift, zweet, etc…

 

5. Dingen vergeten is geen probleem
Je had haast en uit je werk heb je snel wat spullen in je tas gepropt en ben je naar de gym gereden. Shit, shake vergeten. Met lood in je schoenen begin je aan je training. Terwijl je onder de douche in de kleedkamer staat, realiseer je je dat je ook je handdoek bent vergeten. Kak..en nu? Afdrogen met toiletpapier is niet heel relaxt.

In de Hub scoor je in de Kitchen + Bar jouw favoriete shake (of complete maaltijd, een yoghurtje, een bakje koffie…) en onze handdoekenservice zorgt ervoor dat je nooit zeiknat terug naar huis hoeft (tenzij het met bakken uit de hemel komt natuurlijk.. overmacht). Chill toch?

 

6. Work hard, play hard
Kun jij overal je werkzaamheden verrichten, maar ben je iemand die tussen het werk door het liefst even gaat trainen? Plof dan neer op de lounge, scoor een bak koffie en ga aan het werk. Je kunt wanneer je maar wilt de gym induiken om je hoofd even laag te maken en vervolgens kun je weer fris en fruitig (mits je gedoucht hebt natuurlijk) aan het werk. Win – win!

 

7. Wall of Train
Want zeg nu zelf, jij wilt toch stiekem ook heel graag je naam op de Wall of Train neerknallen? Scoor jij de meeste streepjes?

 

Hebben we je inmiddels al overgehaald om over te stappen naar de Hub? Want wij durven met volle overtuiging te zeggen dat dit dé sportschool in Amsterdam Noord is waar je het beste kunt trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.