Over ons

Wat is de Changing Life Hub?

De Changing Life Hub is de fysieke manifestatie waar de ‘Complete Lifestyle Experience’ van Changing Life tot leven komt. Hub is een synoniem voor naaf en dat betekent de centrale plek waar de spaken van een wiel bij elkaar komen. De Changing Life Hub is de verbindingsplek waar gelijkgestemden bij elkaar komen om de beste versie van zichzelf te worden.

Changing Life Gym

Je Personal Body Plan is leidend

De Changing Life Hub is geen sportschool, omdat wij van mening zijn dat de reguliere sportschool verleden tijd is. De Changing Life Hub is een bestemming.  Het gaat het om het verrijken van mensen hun leven, sterker nog, het veranderen van mensen hun leven in de positieve zin van het woord. Je Personal Body Plan is leidend en gratis toegang tot de Hub krijg je er als extra bij. Kom je het een keer ervaren?

Personal Body Plan app

Alles onder één dak!

De Hub biedt alles wat je nodig hebt om je Personal Body Plan optimaal tot uitvoering te brengen onder begeleiding van de Personal Body Trainers. Het is echter veel meer dan enkel een gym. Je kunt ernaast trainen namelijk ook eten, chillen, werken en jezelf ontwikkelen. We verzorgen events en workshops en er is een Personal Body Therapist aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag voor hulp bij blessures en dergelijke.

Kom je snel naar de Changing Life Hub?

Test de Hub voor 7 dagen