Let’s meet: Personal Body Trainer Larissa

Larissa houdt ervan om haar billen te trainen en gaat daarom graag aan de slag met Cable pull through. Ze vindt haar werk in de Hub heel dankbaar vanwege alle gemotiveerde members. Let’s meet Personal Body Trainer Larissa! 

 

Wie ben je?
Larissa van Meerten, 21 jaar.

 

Wat is jouw favoriete oefening en waarom?
Cable pull through, mijn favoriete oefening. Waarom? Ik hou ervan om mijn billen te trainen en het gevoel na deze oefening vind ik heerlijk!

 

Welke oefening vind je ruk en waarom?
Ik haat squats en deadliften. Dat gevoel daarna… nee ik haat het gewoon.

 

Wat vind je het leukst van/aan/in de Hub?
De vibe die er in de Hub hangt vind ik onwijs tof. Het maakt me niet uit met wie ik werk, ik heb het met iedereen naar mijn zin. En zeg nou eerlijk, normaal gesproken heb je bij elk baantje wel iemand waarvan je denkt:’oh nee he, ik moet met die werken’. En dat heb je helemaal niet in de Hub. Iedereen die komt trainen heeft een doel, is gemotiveerd en wilt leren. Heel dankbaar werk!

 

Wat is je favoriete nummer tijdens de training?
Zelf luister ik nooit muziek als ik train. Mocht er muziek in de Gym opstaan hou ik wel van up tempo, dance muziek.

 

Hoe zou je jouw manier van het geven van begeleiding omschrijven?
Jeetje, mijn manier van begeleiden. Ik denk rustig en geduldig, maar zeker pittig. Ik wil absoluut het beste en sterkste in iemand naar boven halen (maar wel met de juiste techniek uiteraard). Wanneer iemand naar huis gaat zonder voldaan gevoel.. dát vind ik echt heel erg.

 

Met wie zou je wel een dag willen ruilen en waarom?
Ik zou wel graag een dagje met Michelle Lewin willen ruilen. Haar shape vind ik echt prachtig! Ik zou dan echt de hele dag paraderen over het strand, super veel foto’s maken en ik ben wel benieuwd hoe haar dag er verder uit ziet. Hoe haar training en/of voedingsschema eruit ziet. Voor zo’n shape die zij heeft, moet je echt discipline hebben. Ik vind het knap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.