Diensten

Naast onze reguliere diensten zoals persoonlijke begeleiding en handdoekenservice bieden we ook nog een aantal aanvullende diensten aan. Deze diensten kunnen tegen extra betaling afgenomen worden in de Hub. Wil je een afspraak maken? Dan kan dit bij de Desk in de Hub, door een e-mail te sturen naar info@changinglifehub.com of te bellen naar 020 – 237 10 91 (9:00 – 17:00)


Personal Training

Heb je een nieuw trainingsschema en wil je intensieve 1-op-1 uitleg? Naast de reguliere begeleiding door de Personal Body Trainers is het ook mogelijk 1-op-1 begeleiding te krijgen door een Personal Body Trainer. Een Private Training consult is mogelijk op:

Dag Tijden
Ma t/m do 7:00-23:00
Vrij t/m Zo 7:00-21:00

Wat kost dit?

Duur training Kosten
60 min Op aanvraag

Welke trainers zijn beschikbaar?

Personal Body Trainer Contactgegevens
Ikaika Husslage ikaika@changinglifehub.com
Tim Lohrmann tim@changinglifehub.com
Maudy Tiggelaven maudytiggelaven@changinglifehub.com
Mike Bond mike@changinglifehub.com
Niels Metzelaar niels@changinglifehub.com
Roel Blom roel@changinglifehub.com
Rufus Corver rufus@changinglifehub.com

Je kunt een Private Training boeken of meer informatie opvragen via bovenstaande contactgegevens.

Boek Private Training

Personal Body Plan


Personal Nutrition

Als aanvulling op je Personal Body Plan is het ook mogelijk om 1-op-1 begeleiding te krijgen van de Personal Body Nutritionist.  Je kunt een voedingsconsult boeken of naar meer informatie vragen bij de desk in de Hub.

Personal Therapy

Een blessure of pijntjes tijdens het trainen? Laat je oplappen in de Recharge Room door onze Personal Body Therapist. Neem voor een afspraak contact op met de Desk of bel naar 0345-511729 voor meer informatie.
Personal Haircut

In drukke tijden is het natuurlijk fijn als je dingen met elkaar kan combineren, zoals naar de gym en de kapper gaan. Goh, laten we daar nou een oplossing voor hebben. In de Changing Life Hub is het op maandag mogelijk om voor of na je training naar de kapper te gaan.

Je Personal Haircut wordt op maandag tussen 09:30 – 20:00 uur in de Hub mogelijk gemaakt door Anand van kapsalon Coup d’Etat:

Wat kost dit?

  • Mannen: €42,50,-
  • Mannen contour service: €25,00,-
  • Vrouwen kort haar: €50,-
  • Vrouwen half lang haar: €60,-
  • Vrouwen lang haar: €65,-

Op je eerste knipbeurt krijg je 25% korting.

Boek je Personal Haircut

Kapper_Hub