Nog geen member? Kom de Hub 7 dagen ervaren.

Word de beste versie van jezelf

De Changing Life Hub is de fysieke manifestatie van de Fit Lifestyle Experience; de plek waar jij samen met gelijkgestemden de fitte lifestyle beleeft! Ervaar een training volgens de Personal Body Plan filosofie in de Gym en laat je begeleiden door onze Personal Body Trainers, geniet van een vers gemaakte DoorMeal en relax in onze lounge.

Persoonlijke begeleiding door professionals

De Personal Body Gym is het domein van de Personal Body Trainers. Zij staan altijd voor je klaar om je op deskundige wijze te begeleiden tijdens de uitvoering van de pijler training. Wil je ook trainen volgens de filosofie van Personal Body Plan en dit een week lang gratis ervaren?

Leonie: “Trainen in de Hub! Goede sfeer, iedereen super behulpzaam! Erg lekkere muziek om op te trainen! Ik kom zeker terug!”

Meer klantervaringen en beelden vind je op Instagram: @changinglifehub

Kom een week gratis PBP-trainingen doen in de Hub!

Stap voor stap begeleiden we je richting je doel. De eerste stap is echter aan jou. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact op met je.

Tot snel in de Changing Life Hub!

Kom trainen in de Hub volgens de Personal Body Plan filosofie en ervaar de fit lifestyle experience in de Changing Life Hub.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Woonplaats

Heb je al eens Personal Body Plan gedaan?
JaNee

Ben je al eens in de Changing Life Hub geweest?
JaNee

Neem je iemand mee?
Ik kom alleenIk neem 1 vriend/vriendin meeIk neem meerdere vrienden/vriendinnen mee

Wanneer wil je gebeld worden?
In de ochtendIn de middagIn de avond


Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!