Gym

Group Training & Private Training


De Personal Body Gym is het domein van de Personal Body Trainers. Zij staan altijd voor je klaar om je op deskundige wijze te begeleiden tijdens de uitvoering van de pijler training uit je Personal Body Plan. De Personal Body Trainers beschikken over alle adequate kennis en certificaten en blijven constant up-to-date via Personal Body College (ons interne opleidingsinstituut tot Personal Body Coach, Personal Body Trainer en Personal Body Therapist).

In de gym bieden we Group Training en Private Training aan. Group Training is onze constante begeleiding waarbij de Personal Body Trainers constant rondlopen en aan iedereen begeleiding geven. Middels Private Training bieden wij persoonlijke 1-op-1 begeleiding met een Personal Body Trainer naar keuze aan inclusief bewegingsanalyse en techniektraining.


Word begeleid in de gym
Changing Life Gym

Train met gelijkgestemden

Trainen met gemotiveerde en gelijkstemde members om elkaar te helpen de beste versie van jezelf te worden. Heb je net even die extra push nodig? Heb je wat extra motivatie nodig van je trainingsmaatje? Help elkaar!Changing Life Gym

Personal Body Plan

De beste versie van jezelf

Wij geloven dat consistentie de sleutel is tot succes en het behalen van jouw gewenste resultaat. Wij bieden hierbij geen quick-fix, maar een langdurige verandering van jouw lifestyle. En dat allemaal onder deskundige begeleiding van de Personal Body Trainers.