Services

Naast onze reguliere diensten zoals persoonlijke begeleiding en handdoekenservice bieden we ook nog een aantal aanvullende diensten aan. Deze diensten kunnen tegen extra betaling afgenomen worden in de Hub. Wil je een afspraak maken? Dan kan dit bij de Desk in de Hub, door een e-mail te sturen naar info@changinglifehub.com of te bellen naar 020 – 237 10 91 (9:00 – 17:00)


Personal Training

Naast de reguliere begeleiding door de Personal Body Trainers is het ook mogelijk om 1-op-1 begeleiding te krijgen door een Personal Body Trainer. Je kunt een trainingsconsult boeken of naar meer informatie vragen bij de desk in de Hub.

Personal Nutrition

Als aanvulling op je Personal Body Plan is het ook mogelijk om 1-op-1 begeleiding te krijgen van de Personal Body Nutritionist.  Je kunt een voedingsconsult boeken of naar meer informatie vragen bij de desk in de Hub.


Personal Body Plan

Lifestyle-ID


Personal Yoga

Ontspannen na een stressvolle dag? Onze Yoga docent zorgt voor ontspanning door middel van inspanning. Je kunt aanmelden bij de desk in de Hub.

Personal Body Therapist

Een blessure of pijntjes tijdens het trainen? Laat je oplappen in de Recharge Room door onze Personal Body Therapist. Neem voor een afspraak contact op met de Desk of bel naar 0345-511729.


recharge room
therapist-1024x768