Let’s meet: Personal Body Trainer Tom

Het ‘buikspierkwartiertje’ vindt hij maar niks, maar de benchpress en machine chest fly staan hoog op zijn lijstje met favoriete oefeningen. Let’s meet: Personal Body Trainer Tom! 

 

Wie ben je?
Ik ben Tom Grootendorst, 26 jaar en werkzaam als Personal Body Trainer & Training Associate in de Changing Life Hub.

 

Wat is jouw favoriete oefening en waarom?
Benchpress en de machine chest fly. Het zijn de oefeningen waarbij je jezelf helemaal in het bankje kunt duwen om alles eruit te halen.

 

Wat is een (te) gekke eigenschap van jou?
Ik houd van het werk dat ik op dit moment doe en probeer dat gevoel bij de mensen over te brengen, zodat zij zich op hun gemak voelen. Ik vind het leuk om zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun trainingen.

 

Welke oefening vind je ruk en waarom?
Op dit moment squats. Ik heb een knie blessure en daardoor kan ik de squat niet tot nauwelijks met extra gewicht uitvoeren.

 

Wat vind je het leukst van/aan/in de Hub?
De sfeer. Iedereen traint volgens dezelfde gedachtegang en je kunt iedereen iets vragen of aanspreken. Je motiveert elkaar!

 

Wat is je favoriete nummer tijdens de training?
Ik let weinig op de muziek als ik aan het trainen ben.

 

Hoe zou je jouw manier van het geven van begeleiding omschrijven?
Enthousiast en interactief. Ik probeer mensen vertrouwen te geven in een oefening of te laten ervaren waarom ze een oefening op een bepaalde manier uitvoeren. Op die manier kunnen ze hun oefening steeds beter uitvoeren.

 

Wat vind je de meest belachelijke gym trend ever?
Het buikspierkwartiertje.

 

Met wie zou je wel een dag willen ruilen en waarom?
Anthony Martial/ Marco Asensio (voetballers). Het lijkt me geweldig om als topsporter te weten dat je zoveel talent hebt, de hele wereld voor je open ligt en dat het vanaf nu aan jou ligt om zover mogelijk te komen in je carrière en te proberen het maximale eruit te halen.

 

Wat is jouw motto/favoriete quote en waarom?
Lead bij Example. Begin bij jezelf, geef het voorbeeld wat jij graag wilt zien, om zo mensen te overtuigen dat het op die manier kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *