Let’s meet: Personal Body Trainer Joeri

Personal Body Trainer Joeri is maar liefst 204 centimeter lang en dat maakte de weighted pull ups niet echt makkelijker. Aangezien zijn motto ‘sterker door strijd’ is, legde hij daar juist de focus op en ondertussen vindt hij deze oefening zelfs leuk. Let’s meet Joeri!┬á

 

Wie ben je?
Mijn naam is Joeri van der Burgh, 31 jaar en 204 centimeter lang.

 

Wat is jouw favoriete oefening en waarom?
Mijn favoriete oefening is de (weighted) Pull Up, deze oefening heb ik heel lang achterwege gelaten omdat deze zo moeilijk was met mijn lengte. Nu ben ik er zo op gaan focussen dat ik het nu goed kan en het dus leuk ben gaan vinden.

 

Wat is een (te) gekke eigenschap van jou?
Mijn beste eigenschap is denk ik dat ik vaak geïnteresseerd ben in mensen, hun verhaal en doelen en waar men mee bezig is. Zo hoop ik mensen ook het beste te kunnen helpen. Voor de rest ben ik zelf zo goed als altijd vrolijk en enthousiast en hoop dat mensen zich daarom altijd welkom voelen. Daarbuiten ben ik ervan overtuigd dat ik mij goed in mensen kan inleven.

 

Welke oefening vind je ruk en waarom?
Planken, zooooooo saai!

 

Wat vind je het leukst van/aan/in de Hub?
Alle ruimte die je maar kan wensen en leuke members.

 

Wat is je favoriete nummer tijdens de training?
Ik heb geen favoriet nummer, maar luister vaak naar Hard Rock.

 

Hoe zou je jouw manier van het geven van begeleiding omschrijven?
Motiverend, onderbouwend en meelevend. Ik wil mensen graag correct laten trainen maar ook gemotiveerd houden. Daarom geef ik vaak even een korte bondige uitleg aan mensen waarom de oefening op een bepaalde manier uitgevoerd moet worden. Wanneer ik mensen coach leef ik mee met de oefeningen probeer hen er door heen te praten alsof wij het samen doen!

 

Wat vind je de meest belachelijke gym trend ever?
De SHAKE WEIGHT! (klik) (Of misschien ook wel gelijk de tofste!)

 

Met wie zou je wel een dag willen ruilen en waarom?
Ik heb werkelijk geen idee met wie ik een dag zou willen ruilen, ben al heel erg tevreden met mezelf.

 

Wat is jouw motto/favoriete quote en waarom?
STERKER DOOR STRIJD! Dit is de wapenspreuk die de mijn geboorte stad Rotterdam heeft gekregen van koningin Wilhelmina. Deze quote staat voor mijn centraal in mijn leven. Of het nu voor kendo, fitness of het dagelijks leven is, ik geloof er heilig dat ik door elke strijd, groot of klein, sterker wordt of fysiek en mentaal niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *