Let’s meet: Hub member Tabitha

De 38-jarige Tabitha Lemon is geboren in de Zuidelijke IJsselmeer Polders, nu ook bekend als Lelystad en traint lekker in de Hub. Let’s meet Tabitha! 

Met welk doel ben je aan het trainen?
In mijn twintiger jaren ben ik helemaal niet bezig geweest met sport. Een aantal jaar geleden merkte ik dat ik als zelfstandig ondernemer vaak aan het borrelen was en er elk jaar wel weer een kilootje bij kwam op de weegschaal. Ik ben nu bezig met mijn tweede periode vetverbranding. Een mooi getoned lichaam is nog steeds het doel en ik ben aardig op weg.

Welke oefening vind je fantastisch en waarom?
Eigenlijk vind ik alle arm oefeningen heerlijk. Daar zit mijn kracht en haal ik het snelst resultaat.

Wat zou je doen met een miljoen?
Ik heb mijn passie en werk gevonden in de fotografie. Ik zou dan graag meer willen reizen en reportages willen maken van day to day life van mensen in het buitenland en deze met hen delen. Veel mensen beschikken niet over een camera en hebben weinig tot geen foto’s van zichzelf. Een foto helpt bij het herinneren van een moment en de overlevering aan de volgende generatie.

Welke oefening sla je liever over en waarom?
De Dumbbell Bulgarian spilt squat blijft een vreselijke uitdaging. Maar zo goed voor de benen en dat is juist mijn focuspunt in mijn tweede periode.

Wat vind je het fijnst aan het trainen in de Hub?
Ik voel mij er thuis en heb erg leuk contact met alle Personal Body Trainers en met andere members. Erg fijn is het dat ik gelijk gecorrigeerd word als ik een oefening niet juist uitvoer. Hierdoor heb ik echt een mooi resultaat kunnen boeken zonder blessures.

Wat is je favoriete pre workout meal/snack?
Ik heb geen echte favoriet. In de zomermaanden train ik vaker ’s ochtends. Mijn ontbijt staat dan uit havermout, amandelmelk, whey en aardbeien. Goed om mijn motor op gang te brengen.

Welke acteur/actrice zou jou spelen in een film? (als jouw persoonlijkheid/uiterlijk een karakter in een film zou zijn)
Poeh, dat is een moeilijk vraag voor iemand die geen namen van acteurs kan onthouden. Ik zou zeggen een mooie donkere schone die krachtig in het leven staat en geniet van de mooie dingen om haar heen. Wie helpt mij aan een naam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.