Let’s meet: Hub member Dennis

Dennis, Hub member van het eerste uur traint altijd vol enthousiasme en passie in de Hub. Met zijn motto ‘no pain, no gain’, werkt hij hard richting zijn doelstelling. Let’s meet:

Hub member Dennis


Hoe heet je, hoe oud ben je en waar ben je opgegroeid?
Ik ben Dennis van den Brul, 37 jaar en opgegroeid in Amersfoort.

 

Met welk doel ben je aan het trainen?

Ik heb de afgelopen maanden gewerkt aan spieropbouw waarbij ik ben aangekomen in spierweefsel maar ook een beetje in vetweefsel. Momenteel ben ik mijn calorietoename weer aan het verminderen om te zien wat deze opbouwfase met mijn lichaam heeft gedaan. Mijn streven is om op 1 september in een goede shape op vakantie te gaan.

 

Welke oefening vind je fantastisch en waarom?
Ik vind alle varianten van de pull up geweldig om te doen. De pull up is echt een overwinning op mijzelf omdat ik hier in het begin veel moeite mee had. Maar ook hiervoor geldt dat consequent door blijven gaan uiteindelijk zijn vruchten afwerpt. Ik word er steeds sterker in en zie dit ook terug in de spieropbouw in mijn lichaam.

 

Wat zou je doen met een miljoen?
Het eerste wat mij te binnen schiet is een wereldreis maken. Er zijn nog zoveel plekken die ik nog niet heb gezien en ieder stukje wereld heeft zo zijn eigen charmes, dus als ik dan echt het geld zou hebben dan zou ik zeker zes tot twaalf maanden de wereld overvliegen.

En ik zou Beyonce tijdens haar hele wereldtour bezoeken, want je kan nooit genoeg Beyonce in je leven hebben 😉

 

Welke oefening sla je liever over en waarom?
Ik sla nooit oefeningen over. Ook de oefeningen die ik wat minder leuk vind zitten niets voor niets in het programma. Mijn motto is ‘no pain no gain’.

Maar als ik echt een oefening moet kiezen dan zou ik graag de front- of overhead squat overslaan. Ik vind ze moeilijk en zwaar maar ook hier zie ik verbetering. In het begin had ik echt blauwe plekken op mijn armen van de frontsquat omdat de barbell steeds neer beneden zakte, maar dat gaat inmiddels al een stukken beter en het gewicht gaat ook steeds meer omhoog.

 

Wat vind je het fijnst aan het trainen in de Hub?
Het fijnst aan het trainen in de Hub vind ik de begeleiding van de Personal Body Trainers.

Ik heb in veel sportscholen getraind en vaak vond ik de trainers dan niet toegankelijk en eigenlijk maar een beetje arrogant. Vanaf dag 1 in de Hub heeft iedere trainer zich netjes voorgesteld, duidelijk naar mijn doelen gevraagd en daadwerkelijk interesse getoond in mijn fitnessprogressie.

De trainers geven mij goede tips om mijn techniek naar een hoger niveau te tillen en motiveren mij enorm. Daarnaast vind ik het fijn dat ze creatief meedenken bij alternatieven als ik blessures heb en kan ik natuurlijk ook vreselijk met ze lachen.

Ook vind ik de Hub een motiverende plek omdat iedereen duidelijk met een doel bezig is en dat merk je zodra je als Hub member binnenstapt. In combinatie met de Kitchen + Bar en de Lounge is het soms ook de ideale plek om even achter mijn laptop te duiken en na mijn workout nog even te werken.

 

Wat is je favoriete pre workout meal/snack?
Ik heb niet echt een pre workout meal/snack. Wel probeer ik 1,5 tot 2 uur van tevoren een maaltijd te eten waar een juiste verhouding koolhydraten en eiwitten inzitten, zodat ik echt het juiste energie level heb aan de start van mijn training. De ene keer is dat echt een culinear hoogstandje, maar de andere keer kan het ook gewoon een boterham met jam zijn en een bak magere kwark.

 

Welke acteur/actrice zou je wel eens willen spelen?
Ik heb niet echt een bepaalde acteur in mijn hoofd maar ik vind het heerlijk om naar superheldenfilms te kijken zoals X-men, Avengers etc. Lekker verstand op nul en twee uur spektakel… Ik denk dan wel vaak hoe geweldig het zou zijn als ik ook fantastische mutant gaves zou hebben.. maar vaak word je zodra je de bioscoop alweer uitstapt weer ingehaald door het Nederlandse weer en fiets ik weg in de regen naar huis. BAM weg droom over superhelden games haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.